nice try.

Älskade villa vet hur man gör det, dom vann med 5-2 så nu går jag och lägger mig med ett stort leende på läpparna! puss på er! <3


No time for bed!

Ligger i min säng så himla trött, men nu får man hoppa upp och fixa sig för snart bär det av mot god mat och förhoppningsvis bra bandy! puss


One more night.

Hej igen, det blev inget sommarlovsbloggande heller som vanligt haha lägger ner det där med att försöka igen så kör jag bara lite när jag känner för det! :)
Godmorgon på er iallafall, känner mig omotiverad till tusen på skolan som vanligt men det är inte mycket kvar så jag måste försöka kämpa lite till, det kommer ju gå så fort nu det sista idag är det trotsallt 230 dagar kvar och vi har en hel del lov dagar där emellan så ja kämpa!
Sitter nu på bussen trött som attans på väg till tredje sista dagen i skolan innan mitt absolut sista höstlov sätter igång och det kommer sätta igång på riktigt med massa party och roliga saker!
Idag ska jag och min fina lossaspappa ha kvalitetstid på vårat vis, äta tacobuffé på villaresturangen vid fem tiden innan Villa spelar andra matchen i serien mot Broberg/Söderhamn i arenan klockan sju (kom dit)!
Jag fick ett säsongskort igår med utav honom så nu kommer jag in gratis på alla villas hemma matcher! :DD
Men nu orkar jag inte skriva mer, kanske skriver sen haha puss!


RSS 2.0