fredag

Sitter på pizzeria victoria med Hanna,Dalle och Janson och väntar på bussen hem.
Vad ska man göra idag då?
Skulle helst av allt bara vilja samla ihop ett tjej gäng och dra ut på krogen och dricka några cider men det går ju inte..
Vet inte riktigt vad jag är sugen på heller, så jävla tråkigt vädder med är så trött på de
vill ha sommar nu så jag kan gå runt med mina älskade solglasögon!
ne men nu ska vi gå till bussen så skriver sen..
pusspuss ♥

skolan.

Godmorgon :)
sitter i skolan med min brud häni nu.
Har precis slutat lektionen så nu ska jag gå ut och röka.
skriver sen!

pusspuss♥


hannasofiealgotsson, du är bäst ;)

2011 - lite mindre bra.

Tja bloggen.
Tänkte typ skriva lite om vad som har hänt i mitt liv denna veckan.
I måndags så började mitt liv gå åt helvete, var på möte med skolan och jag ligger sjukt mycket efter nu så om jag inte jobbar ikapp mig nu till maj så kommer jag få gå om ettan återigen och det tänker jag absolut inte göra så har sån sjuk ångest över det så det finns inte... och sen så har mitt privatliv verkligen gått åt helvete med, bråkar hela tiden med alla och lalalala och har fått reda på att min riktiga pappa verkligen inte mår bra.. jag visste att det var för bra för att vara sant alltihop för jag kan verkligen inte hitta den rätta och jag kommer inte få ta studenten heller för det är alltid nått som fuckar upp sig totalt och sen går allt bara nerför!
Åhh blir så sjukt trött på allt, vet inte om jag bara ska ge upp allt verkligen allt och försöka fixa jobb på Mcdonalds eller nått istället och inte skaffa mig någon pojkvän och leva singel ett jävla tag..


Nog om det tråkiga!
Igår så var jag hos syster och drack kaffe efter skolan och pussade på mina gullungar, som jag har saknat dom!
Helt sjukt att barn kan få en att sluta tänka på allt tråkigt på bara några sekunder och få en att må så jädrans bra iofs så är det ju bara för stunden men jösses vilken lycka och kärlek jag känner när jag har barn omkring mig.
Imorses när jag inte orkade gå upp efter att mamma tjatat på mig en timme typ så berätta hon för mig att hon tyckte att jag skulle få en one piece, då flög jag verkligen upp ur sängen på mindre än en sekund och började kolla på sidan vad som fanns och det är ju självklart att det varken fanns min storlek eller just den jag ville ha kvar så det blir till att åka till göteborg och inhandla mig en sån någon dag iställe.
sen efter det så gjorde jag iordning mig och drog till skolan och sen efter skolan träffades jag och krille en stund och prata om allt som har hänt och det gick väll bra tror jag..
efter det fick han köra mig till arenan för att jag och lossasfar skulle äta middag på villa resturangen och sen kolla på villa - broberg tillsammans som en far och dotter grej vi har och maten var helt underbart god, det var kyckling & grillade revbens spjäll & klyft potatis och tre olika såser & massa sallad och fy vad jag längtade till sommaren när jag åt alltså!
Matchen var super rolig för det var semifinal kval och det är ju självklart att villa vann fast med 8-1 trodde jag inte.
Så nu blir det match på söndag igen, hoppas hoppas hoppas att dom vinner!
vore ju grymt kul för grabbarna iaf..
sen efter matchen så åkte vi hem och nu har jag äntligen krypt ner i sängen och börjar känna mig äckligt ensam..
Gillar inte att sova utan krille men det får jag ju börja vänja mig vid (vääääldigt svårt)...

Imorgon är det fredag då blir det skolan och sen efter det blir det nog att gå och träna lite, känner att jag behöver det..
sen efter det vet jag inte riktigt vad som händer men det får vi väll se imorgon hehe.
men nu måste jag verkligen sova, har kommit på att jag aldrig kan göra ett kort blogg inlägg utan att jag alltid skriver en hela roman haha lite komiskt! ;p
men godnatt på er och njut av mina bilder hehe ;)
pusspuss! ♥

RSS 2.0