fit for fight.

godmorgon bloggen!
tänkte att jag slänger in ett snabbt litet inlägg-
Idag är det första dagen på våra två praktik veckor vi har fått gå ut på, kommer kännas som att jag jobbar nu haha men det är ju inget!
Har för övrigt slängt ut ''killen i mitt liv'' ur mitt liv, vill väll inte riktigt men jag får helt enkelt vänta, han är fortfarande det bästa som finns och allt jag vill ha men det funkar ju fan inte.. FAN vad jag hatar det.
Hoppas alla ni har det bra och att det bara är jag som har lite otur med min kärlek som vanligt.. 
Vet inte om det kommer bli några mer morgon inlägg men vi får se haha, ska slänga på min mascara sen är jag fit for fight som mami säger. ha det bäst puss puss



i wake up everyday with u in my head.

Godmorgon!
Sitter i skolan och äter frukosten mamma skicka med mig, underbara ost&skink mackor med majonäs ♥ och energidricka till.. :p
Börjar inte förens halv tio men buss jävlarna går ju lite som dom vill ute hos mig..
Idag är det fredag och ska mysa så mycket jag bara kan med världens bästa hela kvällen och på lördag blir det 26års fest i saleby hos en kompis mycket fylla!
Tror helgen kommer bli kanon.
Idag har vi binderi hela dagen igen, nu mera i tvåan har vi två dagar med binderi så det är bara att låta kroppen härda med tanke på att vi inte får sitta ner nånting när vi jobbar och stå upp från åtta till fyra suger verkligen all energi ur kroppen på en men bara till att vänja sig för det kommer jag ju få göra alla dagar i veckan sen när jag tagit studenten och ska börja jobba.
Inatt åkte även min babe Hanna Algotsson till turkland med så nu har jag ingen att busa med i skolan, kommer bli en låång dag utan henne..
Hoppas hon solar och slappnar av lite åt mig nu för är det något jag skulle behöva så är det ett varmt land med massa sol och bad just nu..
Men nu ska jag slänga i mig mackorna och gå ut och röka, puss puss ♥
bild från just nu, hatar mina påsar under ögonen men jaja.





RSS 2.0