lördag som alla andra dagar.

sitter väll här då med mitt vin, taggad som ett as men det går la över snart..
vi ska sitta här och spela hela kvällen så jaja :)
hoppas ni har det roligt alla er partykids där ute! 
puss på er!


we live for you.

Mys kvällen igår blev bara andra halvan av sagan om det två tornen för att första delen ville inte funka, så nu har vi sett sagan om ringen och halva sagan om de två tornen och ikväll blir det den sista filmen, idag är det riktigt mysväder ute som tur är, himlen är jätte grå och dyster så massa tända ljus och underbart sällskap står på schemat.
Har precis kollat sunt lite på nelly.com och har hittat superfina klänningar till jul och nyår, fast vi kanske ska åka skidor över nyår och då lär det kanske inte bli någon klänning men jaja.


Nästan alla är under femhudringen så kan inte bli bättre, nu gäller det ju bara att bestämma sig med, 
super snygga allihop så blir väll mer än en skulle jag tro men vilka..


hemmakväll <3

Vi har precis vart och kört in Alexander till stan och då passade vi på att köpa lite godis & energidricka så nu har jag fixat till det med tända ljus och täcke och massa kuddar i soffan och slängt på mig mys kläderna.
Så nu väntar vi bara på att den lilla nörden ska dra ögonen från bilspelet så vi kan starta filmen.
Sagan om de två tornen blir det då ikväll så hoppas jag kan hålla mig vaken, och fick ett samtal av mammi precis att vi skulle gå ut och kolla runt polstjärnan vid kvart i elva för att idag var det tydligen någon planet som hade släppt iväg massa meteorer som nu tydligen ska explodera i något område runt polstjärnan och det ska då tydligen se ut som ett fyrverkeri så vi får hoppas på det bästa och att vi inte missar det för himlen är gör klar här ute just nu och vi ser stjärnan perfekt så vi väntar för fullt, tack mamma för att du berättade hihi ♥
Men nej nu får jag springa upp och skälla lite på segisen, hoppas ni har det lika mysigt som jag puss!


bild från just nu.


the one and only, bitch!

TJA! :)
Har vart i Järpås på deras blomsterhandel från onsdag och har inte haft något internet, that sucks!
Praktiken gick bra, hade väll inte jätte mycket och göra kanske men jaja.
Iaf så igår fick jag äntligen komma till min favorit igen och vi startade kvällen med sagan om ringen 1 (jag har inte sett dom än) :p. Så vi satt i soffan och åt massa snacks och myste till tusen, sen så fick jag en sjukligt underbar fotmassage och blev kliad på ryggen, man kan ju nästan tro att han var sjuk men nej han var bara väldigt över söt! 
Jag tyckte faktiskt filmen var ganska bra, vi ska titta på tvåan ikväll så hoppas väll på förbättring men vi får väll se.

Idag kände jag att för att gå upp hyffsat tidigt så jag gick upp klockan två haha!
Vid sex halv sju tiden imorse så låg vi och bråka om täcket för han var lite knäpp och skämta om att inte jag skulle få något täcke och jag hade mitt värsta humör så jag gav ju aldrig upp så jag drog i det där täcket som om det vore mitt liv som var i fara ungefär och sen ville han att jag skulle hämta vatten åt honom men jag vägrade så han börja kittla mig och så till slut fick jag knappt någon luft för att det var så j'vla jobbigt sen som tur va så sluta han och sa att jag var jätte duktig som kunde stå emot så länge, tortyr kallar jag allt detta! (haha jag är duktig)
sen skulle han gå ner och hämta sitt egna vatten då bad jag honom ta med sig ett glas till mig med med tanke på hur halvt död jag var efter tio minuters kittlingstortyr typ, och vet ni? jag fick mitt jävla vatten haha! 
Så iallafall så gick jag upp vid två och han ville att jag skulle väcka honom med så han inte sov bort hela dagen men jag försökte väcka honom jätte länge och han blev bara sur så jag blev förbannad och sket i det och gick ner och gjorde i ordning lite kaffe istället och nu sitter jag här ska upp och försöka väcka honom igen om en kvart får hoppas på bättre resultat då..
nu ska jag ut och röka så puss på er alla söta och du som läser det här fast inte vill haha!♥

försvinn och jag blir glad.

hej bloggen, måste skriva av mig lite tankar.
''Jag fick en impuls och tänkte ringa dig nu (02.25) men jag vågar inte''
Det är dig han skriver jag älskar dig till men det är mig han somnar brevid varenda natt och håller om varje natt, det är mig han skrattar med varenda dag och pussar på när jag är som sötast, det är mig han säger att han ska göra allt för och att jag är den bästa han haft, det är dig han var otrogen mot och det är du som tror på varenda ord han säger, det är jag som har varit med honom varenda dag i snart ett år men fortfarande så tror du att det bara är ni, lilla vännen dags att gå vidare i livet kanske? Att du kallar mig äcklig, hora och så vidare gör absolut inte dig bättre vet du och tro mig, det kommer inte bli ni igen! Har lust att ringa upp dig och berätta för dig precis allt vi har gjort eftersom att ditt nummer finns kvar i hans mobil som jag fått låna men jag skiter i det och låter dig tro att ni har det bra fortfarande, hoppas du snart förstår hur blåst du är och kanske kan gå vidare! puss puss♥



RSS 2.0