på tiden att uppdatera.

Hej bloggen :)
Som sagt jag är sämst i hela världen på att uppdatera..
Nu är det nästan en månad sen jag uppdatera så får bli bättre på det här!

Sitter hemma och klockan är 08:56, jag missa båda bussarna till skolan idag så nu sitter jag här och fryser helt ensam i hela huset och det är kanon storm ute, göör kul eller inte..
Mamma åkte iväg för att hämta Inge i ängelholm för att hans bil har gått sönder och han har vart i tyskland så han måste komma hem på nått sätt..
Han har köpt med sig parfym till mig och mamma med, jag fick Flora by Gucci och mami fick Rose the one by Dolce & Gabbana så hoppas verkligen dom luktar jätte gott nu för det var visst 75ml flaskor så det är väldigt mycket parfym.
Jag ska gå och klippa och färga håret på tisdag med så sitter och funderar på hur jag vill ha mitt hår med, det blir nog mörblont med ljusa och mörka slingor i och kort hår med rak lugg så hoppas jag blir nöjd för det kommer inte bli billigt..
För jag får ch kan inte färga mitt hår blont mer för det har gått av och blivit gör kort så måste försöka göra det ''friskt'' igen tyvär.
Just nu sitter jag och funderar på vad man kan köpa till en ett årig liten tjej i julklapp, är ju inte van vid att köpa saker till små tjejer för min syster sara har ju tre killar så vet ju typ bara vad man kan köpa till dom hehe men jag kommer väll på nått bra. :)
Imorgon är det sista skoldagen för iår med vilket kommer firas stenhårt i helgen med underbart folk och underbar dricka, blir nog xcide winter för den drack jag förr förra helgen och den var super god. ;)
Får se om jag hinner skriva nått mer senare annars skriver jag väll i morgon.
puss så länge på er alla ute i världen. ♥


dom här hårfärgerna väljer jag mellan så får se hur resultatet blir..



RSS 2.0