hela helgen i ett inlägg, tjugosjätte - tjugoåttonde november.

Hej bloggen (:
I fredags så hade mitt paket från hm kommit så jag och mami åkte och hämtade det och det var inte direkt något litet paket hihi :D
I paket fanns mina skor och min jacka som igentligen inte skulle komma föräns mitten av december så jag fick en glad chock när jag öppnade det, sen så hade min underbara mami beställt lite överraskningar till mig och det var en pälstubhalsduk som jag såg så fort jag öppnade paketet så då blev jag ju så klart ännu gladare :D Sen så prova jag alltihop och det satt helt perfekt och jackan är jag suuuper nöjd med!
Sen gick jag och fortsatte med att fixa mitt nya rum som tog väldigt lång tid att fixa till men är super nöjd med det med så sen när jag var klar med rummet kom mami in med en till liten överraskning och det var först lite fika, lussekatt och pepparkakor och mjölk:R men sen så kom hon smygande med det gråa linnet jag absolut ville ha! så jag blev så glad att jag hoppade på henne och kramade henne det hårdaste jag kunde och bara skrek nästan! ( bättre mamma får man jue leta efter♥ hihi ) så jag slängde av mig min tröjja och tog på mig linnet, verkligen as snyggt! :D
Sen så var det dags för julpyntning så jag hjälpte mami med att ta fram lådorna och började packa upp, sen fick hon se att vi hade köpt gör snygga svarta stjärnor förra året så jag frågade mami om jag kunde få ha en sån på mitt rum och det fick jag så nu har jag iallafall lite julstämning.
Sen så lite senare på kvällen kom inge och anton hem så vi åt lite mat och myste lite framför tvn :)
Och sen gick alla och la sig och då fastnade jag framför datorn tills klockan var halv fyra på morgonen eller nått vilket inte alls var så bra..


paketet från hm och sakerna i paketet!  :D ♥





I lördags så var det meningen att jag och anton och mami skulle ha lussekattsbakning och julpysseldag men det slutade med att jag gick upp klockan sex på kvällen så då fanns det ingen tid för det så jag kände mig lite elak faktiskt som svek dom lite men det kommer väll fler gånger..
Så jag gick upp och hoppa in i duschen och bestämde mig för att åka till stan för att umgås med linus istället så han kom och hämta mig runt tio så drog vi till stan för att åka till steffo och robin och kolla på film med dom sen så runt två åkte jag och linus och robin in till stan igen och vi åkte upp till bertilsson för att martin och amanda skulle dit och vi hade ingenting att göra så vi åkte dit vi med men det var gör tråkigt där så vi drog lika snabbt sen så körde linus hem robin och sen åkte jag och linus hem till linus och spelade call of duty black ops (riktigt grymt spel!) tills klockan var sex-sju på morgonen och då kände jag att det inte var någon idé att sova så jag bestämde mig för att dygna/inte sova något alls så jag skulle kunna vända tillbax mitt dygn igen och få tillbax min sömn om nätterna..


jag i min nya halsduk. ♥





Så idag började dagen med att linus somnade vid sju typ och jag låg vaken och kollade på harry potter och den flammande bägaren och några avsnitt av the bigbang theory och väntade på att carina (linus mamma) skulle vakna så jag kunde dricka kaffe med henne, så efter en stund gick jag ner och gjorde det och det blev väldigt mycket kaffe till slut, det blev en hel kanna och nästan ett helt ciggpaket med:p
Sen så åt vi frukost och sen satte jag mig och kolla på tv och försökte hålla mig vaken så gott det gick då ringde mamma och sa att hon var på ikea så hon frågade om jag kunde skicka ett sms med sakerna jag skulle ha där så det fick bli ett litet soffbord och en taklampa och värmeljus, för dom andra sakerna jag behövde fick jag vänta med sa hon.
Sen vid två vaknade linus så jag gick upp till honom och då satt han och spelade cod black ops igen och då ville jag så klart också vara med men det gick inte så bra för jag kunde knappt hålla ögonen öppna så jag satt och kolla på när han spela ett tag istället och sen så gick tiden och till slut så ville jag bara försvinna för att jag var så trött så jag blunda till lite och somnade så klart men linus väckte mig efter tio minuter och sa att jag inte fick sova men det struntade ju jag i (självklart:p) och fortsatte sova sen så efter en timma så väckte han mig igen och nästan skrek att jag inte fick sova mer så det var ju bara till att gå upp och då var klockan redan sju så han fick köra hem mig och för en liten stund sen så monterade jag ihop den där lampan som såg gör avancerad ut att få ihop men gick hur lätt som helst som mami hade köpt och den är riktigt fin.
och nu äntligen är mitt låånga blogg inlägg om min helg klart så nu ska jag äntligen få sova, det ska bli otroligt skönt efter 26timmar utan sömn kan jag lova så godnatt på er och hoppas eran helg har vart lika rolig som min ;)
puss! ♥



en bild på den avancerade lampan och en på när anton har min halsduk på huvudet, visst är han söt? ;) hihi


26-11-10

Godmorgon..
Vaknade precis av en mardrömm och kunde inte somna om och klockan är 06:48..
Mår fortfarande inte helt okej än men ska gå till skolan hela nästa vecka istället.
Fick reda på att mina skor finns att hämta ut nu så det ska vi göra idag, hoppas dom är snygga nu då!
Idag kommer Anton hit med vi ska ha en julhelg med lussekattbakning och julpyntning, det ska bli super mysigt. :)
Men vi hörs senare gör vi puss! ♥

internetshoppa!

Godmorgon världen :)
Vaknade för drygt en timma sen och kunde inte somna om..
Idag är alla som bor utanför stan lediga på grund av att bussarna inte kör pga väglaget så nu är jag insnöad, tjohej!
Hela veckan har jag vart sugen på att gå på stan och nu kommer jag ju ingenstans så tacka gud för att det finns internet-shopping eller vad säger ni? ;)
Hade tänkt att kolla på lite julklappar så man vet lite vad man kan köpa iaf.
Sen tänkte jag också dela med mig av min önskelista iår, jag tycker inte att den är så lång men det är med många dyra saker så får se vad jag får.
Hoppas jag får nått jag vill ha för jag har faktiskt varit väldigt snäll iår, hihi :)
Sen har jag också flygit på urinvägsinfektion vilket är satanigatans irriterande och gör riiiktigt ont..
Så blir många toabesök och mycket juice drickande för min del idag.. :(
Har en riktigt mysig julkänsla i mig idag så får bli att börja små pynta lite sen tror jag.
Det slutar ju aldrig snöa heller så man får ju hitta på nått som får tiden att gå..
Nu ska jag ta en kopp kaffe framför brasan.
hej så länge (:



.två av mosters favoritkillar, Albin & Anton julen -08 ♥

på min önskelista iår:

Dell inspiron mini 10 bärbar minidatorn (rosa)
Iphone3g (svart)
Giorgio Armani Acqua di Gioia
Dolce&Gabbana rose the one
Pengar till en ny platt tång
Locktång
Presentkort (JC,Gina Tricot,HM,Guldfynd,BikBok)
Ormringen ur kenzas kollektion
Saker från nelly.com
Ett nytt högtalarset till datorn
Flytta hemmifrån saker från hms internetshop.
pengar och lite annat.

Godjul på er ♥

klickat hem!

hej på er :) kom precis hem från pojkvänen och just nu känns det som att jag ska falla ihop typ så trött är jag..
idag har det inte hänt så mycket, har varit i skolan och bowlat med klassen typ.
sen har jag äntligen klickat hem den underbara jackan jag ville ha från hm för ett tag sen som tog slut jätte snabbt men såg förut att dom hade fått in den igen så det fick bli den och ett par skor nu så länge så nu är jag glad :D
imorgon blir det att ta bussen in till rese för att sen gå till ungdomsmottagningen 08.30, sen skolan och efter det blir det väll hem och tok sova skulle jag tro för det är de jag brukar sysselsätta mig med här ute på dagarna :p
ska gå och äta nu och sen sätta mig vid tvn och försvinna lite tänkte jag så vi hörs i morgon, puss på er. ♥


men fick reda på att inte jackan kommer föräns mitten av december, men jag får ju den iaf!
där har ni dom godbitarna iaf.


morgondusch och kaffe!

Godmorgon :) Klockan är halv åtta och jag kom precis ur duschen, tänkte ta en morgon cigg och dricka lite kaffe nu innan jag gör iordning mig för skolan. Sen så vill jag bara notera att jag har världens bästa mamma som sa förut att jag ska få klicka hem lite saker när jag kommer hem så det ska bli intressant, får skynda mig hem idag hehe ;D
Nu ska jag sätta igång min dag tänkte jag så hörs senare.
puss babes!

justin drew bieber. you make my day!

få igång min blogg!

jag känner inte för att blogga när jag inte har fått igång den riktigt..
jag vill ha min egen design och de men hur gör jag, det är frågan..
vill kunna göra allt själv men det är ju omöjligt just nu.
får helt enkelt studera lite på det här och se vad jag kan komma fram med för resultat. :)



i
dag har jag varit hemma ifrån skolan för jag har inte kunnat sova en enda timma på hela natten(lovely..) så har inte fått gjort så mycket idag förutom kollat runt på internet och hittat massa läckerbitar jag vill ha, vilket inte är alls bra för jag har inte en enda krona just nu men det hindrar mig inte från att dela med mig av dom för er, eller hur? ;)
några av sakerna jag hitta idag iallafall, here we go; 

Ring i silver med grönagat 259kr.  Ur kollektionen Guldfynd by Kenza.Big Skull ring 189kr.  Bijoux by Us från www.accessora.se Linne 99kr.  Från www.hm.com/seSkor 299kr.  Från www.hm.com/se

bild 1. Ring i silver med grönagat 259kr ur kollektionen Guldfyn by Kenza.
bild 2. Big skull ring 189kr från www.accessora.se Bijoux by Us
bild 3. Linne 99kr från www.hm.com/se
bild 4. Skor 299kr från www.hm.com/se

som sagt hade jag haft pengarna hade jag varit lyckligare, haha!
men nu ska jag krypa ner i min säng framför en bra film tänkte jag, det är ju trotts allt skola imorgon..
godnatt på er. ♥




nu köööööööeeeer vi!

Tjatja blogg.se!

Jag tänkte att det kanske vore på tiden att jag började bloggen så nu köer vi :)
Jag vet om att jag är nog sveriges sämsta bloggare för att uppdatera är inte min grej!
men vi får se hur det här går, förhoppningsvis så kommer det gå bra för det verkar ju ganska roligt ändå.
Iallafall lite om mig då, jag heter Amanda Sandelin och jag är 17år gammal, född 93.
Jag bor i en liten bygd som heter friel som ligger vid tun och jag har bott här sen november 2009.
Här bor också min mamma och min mammas sambo Inge, det är honom jag kallar pappa så ni vet.
Jag har också en syster Sara på mammas sida, det är henne jag brukar umgås mest med typ hon är 24 år och har tre underbara barn som är mosters älsklingar, sen har jag två ''syskon'' på Inges sida och sen en syster på min biologiska pappas sida, Sandra hon bor i göteborg så henne brukar jag inte träffa så ofta.
Jag går då i skolan på Dela gardie gymnasiet, där har jag gått ett år på individuella programmet, för att läsa upp mitt matte betyg och nu i höstas fick jag börja om på hantverks programmet - med inriktning florist.
Så nu går jag i ettan och håller på att utbildar mig till florist.
Det jag gillar att göra är väll att umgås med kompisar,shoppa,sitta vid datorn,
lyssna på musik och absolut vara ute och festa!
jag är en väldigt glad och sprallig tjej som alltid är på party humör kan man säga!

Det var lite om mig iallafall, hoppas ni kommer att gilla min blogg man vet ju aldrig men hoppas på det bästa.

Nu ska jag gå och titta lite på tv så ni får ha det så bra så länge så hörs vi nästa gång! pusspuss ;*





RSS 2.0