pluggisch.

Tja bloggen :)
Idag kom jag aldrig upp ur sängen när jag skulle till skolan så fick bli hemma pluggande idag.
Har engelska prov i morgon så sitter och pluggar för fullt och lyssnar på musik och dricker kaffe, jag trivs faktiskt ganska bra med det så hade jag vart rik så hade jag lätt varit hemma studerande hehe. ;)
Saknar min älskade krille nått så sjukt mycket måste jag bara skriva för jag har inte träffat honom på tre dagar nu eller nått men vi kom överens om att han ska sova här imorgon så får vänta tills i morgon helt enkelt.
Idag blir det ett väldigt kort inlägg för att jag är jääätte hungrig så ska äta lite frukost nu tänkte jag (13.53) haha,
jag är bra ibland!
Men tänkte iaf att jag slänger in en bild på moi hur jag ser ut när jag är hemma och är '' sjuk '' hihi.
puss på er så länge, och krille; jag älskar dig ♥


''ego pluggande''

partyyyyy

Tja bloggen :)
Var på kronan igår med krille och david, vi förfesta hos krille sen drog vi till kronan så iaf hade riktigt roligt förutom att jag var inte med krille och david där inne var med hanna hela tiden och vi hade grymt roligt kan man lugnt säga haha! :D
Just nu sitter jag i soffan och kollar på chuck med krille och alexander och är bakis fast min bakfylla är inte så extrem som den brukar vara så jag är as nöjd.
Sitter också och tänker på hur gött det skulle vara med en onepiece med så får nog införa en sådan snart för det hade ju vart grymt mysigt lixom..
men nu vet jag inte riktigt vad jag ska skriva mer så vi kanske hörs sen..
puss ♥

RSS 2.0